Foto: DELFI

Valentīndienā Latvijas Mākslas akadēmijā aizvadīts jau par leģendāro kļuvušais karnevāls. Šogad tā tēma bija "Pirmsākums", bet galvenā vadlīnija – "Atgriešanās pie saknēm".

Jau ziņojām, ka akadēmijas lepnās ēkas gaiteņi, gaidot karnevāla maskotos viesus, pārtapa gaismas un skaņas biezokņos, brikšņos un mežos.

Līdz ar dažādiem jaunajiem mūzikas talantiem uz dažādajām skatuvēm kāpa "Suitu sievas" un ansamblis "Vecpilsētas dziesminieki". Tāpat uzstājās pašmāju muzikālās sensācijas – "Manta", "Carnival Youth", "Jakob Noiman Festival Band", "Samba de Riga", "The Coco'nuts", "Jāņa Ruņģa klātbūtne" un citi. Ieradušies bija arī "BLONDBLACKBLONDE", kurā apvienojušies mūziķi no Latvijas, Beļģijas un Ņujorkas, kā arī kaimiņi no Lietuvas – "Garbanotas Bosistas".

Visa vakara gaitā dažādajās zālēs un gaiteņos uzstājās un savas prasmes demonstrēja visdažādāko nozaru mākslinieki un dzejnieki. Tostarp par ballīti trešajā stāvā rūpējās "Dirty Deal Audio", uz kuru skatuves uzstājās Pukus, Kodek, TV Maskava + Ohmtek, Niklavz, Oriole, Ansis, Kristaps ritms, Ashniko, Tenda, Kashuks un 96WRLD.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!