Foto: Publicitātes foto

11. maijā Jūrmalas pilsētas Brīvdabas muzejā būs iespējams noskatīties mūzikla "Mazais Princis" pirmizrādi. Tas ir brīnišķīgs stāsts par cilvēka vēlmi iepazīt pasauli, pieredzēt draudzību un mīlestību. Komponists Adrians Kukuvass aizraujošo Mazā Prinča ceļojumu ietērpis 12 dziesmās, ko izpildīs neredzīgie un redzīgie mūziķi, jaunie talanti un skatuves zvaigznes, portālu "Delfi" informē biedrības "Es redzu" pārstāvji.

"Šis ir mūzikls, kurā apvienojas redzīgi un neredzīgi cilvēki, vēloties parādīt, ka arī neredzīgie ir spējīgi radoši izpausties, muzicēt un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Tas ir veids, kā mazināt sabiedrības aizspriedumus un veicināt neredzīgo jauniešu integrāciju. Lapsa no "Mazā Prinča" teica, ka "īsti mēs redzam ar sirdi. Būtiskais nav acīm saskatāms." Šādu sajūtu iemieso arī neredzīgie jaunieši, kas ir iesaistījušies projektā," vēsta mūzikla veidotāji.

Sadarbībā ar Lauri Aleksejevu, neredzīgie jaunieši kopā ar restorāna "36. līnija" darbiniekiem un organizācijas "Baltais Spieķis" vadītāju Oļegu Kolpašņikovu gatavos arī maltīti, ar kuru cienās viesus. Ikviens tiek gaidīts gan 25, kad jaunieši gatavos ēst, gan arī 18 uz mūzikla "Mazais Princis" pirmizrādi.

Portāls "Delfi" piedāvā foto ieskatu mūzikla tapšanā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!