Foto: DELFI

Pirmdienas, 30. oktobra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākā sērija, kurā pārsteigumus piedzīvoja gan skatītāji, gan paši šova dalībnieki.

Vislielākās kaislības šoreiz virmoja pie Aivara – pēc visu trīs līgaviņu uzņemšanas savā sētā puisis bija nolēmis kā pirmo uz randiņu vest 18 gadus veco Agnesi Deptuā, bet blondā daiļaviņa, izmisīgi vēloties izbēgt no viņai tik netīkamās tikšanās, talkā ņēma medikamentus.

Jaunā meitene pa ceļam pie saimnieka bija iegādājusies caurejas līdzekļus un apņēmības pilna arī lika tos lietā, gan uzcienājot ar tabletēm puisi randiņa laikā, gan vēlāk vakarā piejaucot tās klāt kokteilītim.

Pagaidām gan Aivars par līgaviņas nelāgajiem nolūkiem nenojauta un nekādu medikamentu iedarbību nesajuta, bet priecīgs baudīja meitenes klātbūtni, viņas dziedātājas talantu un kopīgu nākotnes plānu kaldināšanu. Pati Agnese aizkadrā atklāja, ka Aivars viņai atzinies – viņš jau sācis meitenē iemīlēties.

Foto: DELFI
Beidzot televīzijas skatītājiem bija arī iespēja ielūkoties notikumos saimniekšova populārākā saimnieka Pētera sētā, kur puisis uzņēma trīs daiļas jaunietes. Pēteris viņām bija sarūpējis nervus kutinošu izklaidi – viņa pavadībā meitenes ar "norakstītu" auto piedalījās improvizētās sacensībās labības laukā. Pēc emocionālā piedzīvojuma uzvarētāja Ance kopā ar Pēteri devās uz pirmo randiņu, kas arī izcēlās ar oriģinalitāti – viņš meiteni pa dīķi vizināja caurā laivā.

Abu romantiskā tikšanās beidzās ar peldi atpakaļ, jo laiva vairs nebija braucama, un Pēteris secināja, ka gan jau Ance, kura pagaidām neko daudz dzīvē nav pieredzējusi, izaugs un kaut ko arī sasniegs.

Liepājas pusē saimnieks Andris tā arī nesagaidīja trešo līgaviņu, bet, remdējot vilšanos, viņš tika pie iespējas kopā ar vienu no dāmām doties randiņā uz kādu smalku Liepājas restorānu. Tā kā Neldija jau sen bija sapņojusi par nokļūšanu Liepājā, kas ir viņas tēva dzimtā puse, Andris kā pirmo randiņa partneri izvēlējās viņu.

Tiesa, abiem sarunas īsti nevedās. Kā vēlāk atzina Andris, viņus vienojot tikai tas, ka abi esot laucinieki, bet ar to tomēr nepietiekot. Tāpat viņš norādīja uz Neldijas nepastāvīgo dabu, salīdzinot viņu ar "lielu bērnu" – kungs, kurš pats sevi dēvēja par "stulbu lauķi", dzīvē meklējot kādu, kurš viņu stutētu, nevis tādu, kura pati ir "striķītī sienama, lai nepazūd".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!