Foto: Publicitātes attēli

Iznācis šī gada pirmais "Veto Magazine" numurs, kas šoreiz veltīts tēmai iniciatīva, turklāt ir divreiz biezāks nekā ierasti – 152 lapaspuses. Šoreiz žurnāls ar dubultu vērienu centīsies aplūkot cilvēku spēju uzstādīt un sasniegt mērķus.

"Veto Magazine" #25 lasāma intervija ar vienu no zīmīgākajiem jauno mediju valodas inovatoriem - Voldemāru Dūdumu; savu viedokli par mākslas un biznesa savietojamību izklāsta mākslas centra "Totaldobže" dibinātājs un VEF kultūras telpas patrons Kaspars Lielgalvis, par dramaturga darba niansēm izsakās viens no aizrautīgākajiem Dirty Deal pirmrindniekiem - režisora Valtera Sīļa radošais līdzgaitnieks dramaturgs Jānis Balodis, savukārt daudzpusīgais dāņu-ukraiņu mākslinieks Sergejs Svjatčenko stāsta par modi, mākslu un Tarkovski.

Modes lapās skatāma blogere un žurnāliste Agnese Kleina, kas iejutusies modeles lomā, bet par vinila plašu ražošanas pirmsākumiem Rīgā var uzzināt, izlasot "Bellacord Electro" fabrikas dibinātāja Helmara Rudzīša dēku pilno dzīvesstāstu.

Vēl šajā numurā lasāmas sarunas ar Latvijas modes zīmola "One Wolf" radītāju Agnesi Narņicku, ar radio dīdžeju Eduardu Švānu, ar grupām "Stūrī Zēvele" un "Phonoma", kā arī ar Patriku Volfu, kurš nupat bija redzams uz "Palladium" skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!