Foto: Publicitātes foto

Iznācis jaunais žurnāla "Figaro" numurs ar grupu "Instrumenti" uz vāka. Tā lielā intervija ar slavenāko latviešu komponistu pasaulē – Pēteri Vasku. Tāpat žurnālā atrodama pirmā intervija ar bijušo kultūras ministri- Žaneti Jaunzemi Grendi pēc viņas atkāpšanās no amata.

"Figaro"ziemas numurā jauna rubrika – "Izlaušanās", kurā arī turpmāk latviešu mūziķi dalīties pieredzē par Latvijā radītās mūzikas eksporta ceļu pasaulē. Šīs rubrikas pirmie varoņi grupa "Instrumenti".

Lasi arī interviju ar Māri Briežkalnu un "Rīgas Ritmiem", Jāni Šipkēviču senioru un viņa  melomāniju. Figaro stila lapās – Jūlijas Visockas interpretācija par baroka atbalsi ar Latvijas Nacionālās operas solisti– Ingu Šļubovsku.

Vēl "Figaro" – "Lielās Mūzikas balvas" scenogrāfs Didizis Jaundzems, Parīzes modes nedēļas šarms, Toma Grēviņa top 10 svarīgākie 2013. gada notikumi populārajā mūzikā.

Iepazīstināsim lasītāju ar jauno Rīgas koncertvietu- mūzikas namu "Daile", kas nulle kā vēris vaļā durvis klausītājiem. Izzināsim Daugavpils kultūras ceļus un atvērsim "Splendid Palace" vēstures lappuses. Orests Silabriedis iepazīstinās ar Metropolitēna operas programmu ziemas mēnešiem.

"Figaro" 2014. gadam iespējams abonēt par 7.96 latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!