Foto: Publicitātes foto
Lai stiprinātu Liepājas teātra nozīmi Latvijas un starptautiskā mērogā, kā arī uzlabotu organizatorisko struktūru, Liepājas pilsētas pašvaldība ir izsludinājusi pretendentu atlasi uz otra Liepājas teātra valdes locekļa amatu, portālu "Delfi" informē Liepājas pilsētas pašvaldības pārstāvji.

Plānots, ka turpmāk SIA "Liepājas teātris" valdē būs divi valdes locekļi. Jaunā valdes locekļa galvenie pienākumi būs teātra finanšu un saimnieciskās darbības nodrošināšana, savukārt otrs valdes loceklis būs atbildīgs par māksliniecisko darbību. Par māksliniecisko darbību arī turpmāk atbildēs līdzšinējais Liepājas teātra valdes loceklis Herberts Laukšteins.

Pretendenti atlasei var pieteikties līdz 2018. gada 30. maijam.

Kandidātu nominēšanas komisiju vadīs Liepājas pilsētas pašvaldības izpilddirektors Ronalds Fricbergs. Par komisijas locekļiem ir apstiprināti Liepājas pilsētas domes deputāte Linda Matisone, Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Personāla daļas vadītāja Aija Nelsone un Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes "Kultūras pārvalde" vadītāja vietnieks Nauris Lazdāns. Komisija ir noteikusi kandidātiem nepieciešamās profesionalitātes un kompetences prasības un izsludinājusi vakanci pašvaldības mājaslapā, SIA "Liepājas teātris" mājaslapā un CV-online tīmekļa vietnē www.cv.lv.

Atlase izsludināta atbilstoši Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. pantam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!