Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video

"Visu šo laiku nevaru naktīs gulēt, raudu. Cilvēki uz mani rāda ar pirkstu un smejas, tikko čaļi pie "Balerijas" viens otram iedunkāja – skaties, skaties, re, viņa," – tik dramatiska ikdiena šobrīd ir Jelgavas uzņēmējai Unai Auziņai, kura 25 gadus veiksmīgi rosās apbedīšanas biznesā. Auziņa saka, ka viņai jau trīs gadus pilsētā miera nedod vajātājs, kurš esot parūpējies arī par to, lai bijušais advokāts un politiķis Aldis Gobzems publisko viņas seju. Tieši Auziņai ticis piedēvēts Madara Lasmaņa mīļākās statuss bēdīgi slavenajā video, kurā Jelgavas novada domes eksmērs bija redzams amizantos apstākļos vadām Budžeta komisijas sēdi.

Iespējamā vajātāja uzvārds ir zināms Valsts policijai, februārī tikusi ierosināta krimināllieta. Auziņa neriskē sava nelabvēļa vārdu izpaust publiski un nav tiesīga komentēt ar izmeklēšanu saistītas detaļas, taču pret Gobzemu uzņēmēja jūtas bezspēcīga.

Apbedītāja nespēj sadzīvot ar viņa apmelojumiem un psiholoģiski cieš no kaitējuma reputācijai. Lai gan viņa un novada domes eksmērs Madars Lasmanis ir paziņas (abi ir arī partijas biedri), Auziņa fiziski nevarēja būt Lasmaņa automašīnā divdomīgās sēdes laikā.

Kā klāsta Auziņa, kāds Jelgavā visai zināms un iepriekš, iespējams, sodīts vīrietis ilgāku laiku neļauj normāli dzīvot, viņai izteikti arī draudi, policijā atrodas jau divi iesniegumi. Šogad februārī pie viņas mājas kāds nolicis "štrausiņu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!