Foto: Publicitātes foto
Līdz "Positivus" festivālam, kas no 14. līdz 16. jūlijam jau 11. reizi norisināsies Salacgrīvā, atlikuši vairs divi mēneši. Kā informē festivāla rīkotāji, šogad iepriekšpārdošanā par izdevīgāku cenu pieejamas visu veidu stāvvietu biļetes un abonementi, kā arī jaunums – "Baltic Taxi" kupons 20 eiro vērtībā dalītam braucienam taksometrā no Rīgas uz Salacgrīvu vai atpakaļ.

Kā atgādina "Positivus Music" pārstāvji, ja uz festivālu plānots doties ar savu auto, stāvvietas biļeti izdevīgāk iegādāties iepriekšpārdošanā – biļete vienreizējai iebraukšanai autostāvvietā iepriekšpārdošanā maksā 10 eiro (festivāla laikā – 15 eiro), savukārt stāvvietas abonements trim dienām, kas nodrošina neierobežotu pārvietošanos, iepriešpārdošanā maksā 25 eiro (festivāla laikā – 35 eiro).

Novietojot kemperi automašīnu stāvvietā, viena iebraukšanas reize maksās 20 eiro (festivāla laikā – 25 eiro). Kemperus varēs novietot arī īpašajā kemperu zonā jeb Treileru parkā, un šogad komplektā ar vienu kempera stāvvietas biļeti nāk arī četras aproces, kas kempera iemītniekiem nodrošinās iekļūšanu Telšu pilsētiņā. Treileru parks atradīsies norobežotā teritorijā iepretim Telšu pilsētiņai, un tajā iekļūt varēs tikai kemperu iemītnieki. Kempera vieta ar elektrības pieslēgumu gan iepriekšpārdošanā, gan festivālā maksās 70 eiro, savukārt bez elektrības – 40 eiro.

Ja uz festivālu plānots doties ar motociklu, viena iebraukšanas reize automašīnu stāvvietā maksās 5 eiro, savukārt motocikla abonements 3 dienām – 15 eiro. Šī cena ir spēkā kā iepriekšpārdošanā, tā festivāla norises dienās.

Jau vairākus gadus sadarbībā ar "BalticTaxi" uz "Positivus" festivāla norises vietu var ērti nokļūt ar taksometru. Kupons braucienam no vienas adreses Rīgā uz Salacgrīvu (un otrādi – no "Positivus" festivāla norises vietas uz vienu adresi Rīgā) maksā 80 eiro. Kuponu var izmantot līdz četrām personām.

Šī gada jaunums ir "Baltic Taxi" kupons vienai personai 20 eiro vērtībā, kas nodrošina vietu taksometrā t.s. dalītajā braucienā. Pirms brauciena uz festivālu dalītā brauciena kupona pircējam ir jāreģistrē sava kupona kods pie "Baltic Taxi" operatora, zvanot uz tālruņa numuru 20008500. Operators nokomplektēs pilnu taksometru (četri pasažieri) un informēs pasažieri par izbraukšanas laiku.

Kā jau ziņots, šovasar "Positivus" festivāls noritēs no 14. līdz 16. jūlijam, un galvenie mākslinieki uz festivāla galvenās – "Lattelecom skatuves" – būs alternatīvā roka leģenda "Pixies", britu popmūziķe Elija Goldinga un indie rokgrupa "Alt-J". Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi aktuāli mākslinieki kā "The Lumineers", "Rae Sremmurd", Hose Gonzales, "Maxïmo Park", Kamasi Washington, "Mew", "Austra", JP Cooper, L.A. Salami, "Cigarettes After Sex", "Dzelzs vilks", "Dagamba", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Nothing But Thieves", Mārgareta Glaspija, Džūlija Džeklina, "Bandmaster", Eska un citi. Festivāla programma vēl tiks papildināta, tostarp ar māksliniekiem, kas uzstāsies uz abām galvenajām skatuvēm.

Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 75 eiro, ar telts vietu – 83 eiro Pieejamas dažādas atlaides un grupas biļetes. Visas festivāla biļetes var iegādāties "Positivus" festivāla mājas lapā, kā arī "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Biļešu cena pieaugs no 14. jūnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!