Liepājas pašvaldības vārdā Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš sveic kluba "Fontaine Palace" īpašnieku un domes deputātu Stēnu Lorensu ar ziemā nodegušā kluba veiksmīgu atjaunošanu un atklāšanu, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldībā.

Liepājas domes vadība novēl, lai atjaunotais klubs darbojas par prieku apmeklētājiem un bez rūpēm un raizēm saimniekiem.

"Promenāde ir atguvusi savu vizuālo tēlu un daudzi Liepājas un Latvijas mūzikas un izklaides cienītāji - iecienītu atpūtas vietu," prieku pauž Ansiņš. "Kluba atjaunošana notikusi ātriem soļiem līdz ar to darboties atsācis Liepājai svarīgais tūrisma un izklaides objekts. Sveicieni visiem kluba "Fontaine Palace" atbalstītājiem un cienītājiem!"

"Apzinoties un novērtējot kluba nozīmi pilsētas tūrisma un izklaides nozarē, Liepājas pašvaldības Būvvaldes speciālisti šim objektam veltījuši tiešām daudz uzmanības, atbalstījuši un līdzējuši atjaunošanas darba organizācijā," uzskata Ansiņš, "lai kluba atklāšanas diena un turpmākā darbība noritētu saskaņā ar valsts likumdošanu un bez aizrādījumiem no atbildīgajām institūcijām."

Jau ziņots, ka piektdien durvis vēra atjaunotais klubs "Fontaine Palace", kas nodedzis pērnā gada nogalē. Uguns plosīšanās rezultātā izdega ēka apmēram 900 kvadrātmetru platībā. Cilvēki ugunsnelaimē necieta.

Ekspertīzes slēdziens liecina , ka Liepājas klubā "Fontaine Palace" pērnā gada nogalē ugunsgrēka izcelšanās iemesls bijis mākslīgi radīta degšana ēkas pagrabstāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!