Foto: Publicitātes foto

2016. gada Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāla tēma būs "Virtuālais paradīzes dārzs". Tas norisināsies 19. februārī un piedāvās plašu muzikālo un izklaides programmu atbilstoši izvēlētajai tēmai, ziņo pasākuma rīkotāji.

78. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls taps ar bāra "Ezītis miglā" atbalstu. 22. janvārī bārā ar īpašu pasākumu tiks ieskandināts Karnevāls un šī tā apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem iegādāties biļetes.

"Kā ierasts, daļa no karnevāla nakts burvības ir īpaši pasākumam un tēmai veidotas dekorācijas un mākslas objekti, par kuru tapšanu jau laikus rūpējas LMA studenti un kolēģi no citām Latvijas mākslas skolām. Talkā nākusi arī Rīgas Amatniecības vidusskola, kuras pārziņā šogad ir scenogrāfija. Tāpat speciāli karnevālam instalācijas radīs plašāk zināmi mākslinieki, lai ikdienā tik ierasto ēku pārvērstu košajā Virutālā paradīzes dārza labirintā. Par karnevāla atmosfēru rūpēsies arī liels daudzums brīvprātīgo palīgu," stāsta pasākuma rīkotāji.

Karnevāls durvis vērs 2016. gada 19. februārī plkst. 20.00 un turpināsies līdz pat rīta gaismai. No 21:00 apmeklētājiem būs pieejamas darbnīcas un aktivitātes, bet jau 22:00 Akadēmijas ēkā atskanēs dzīvā mūzika. Ieeja karnevālā ir no 18 gadu vecuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!