Foto: Publicitātes foto
Uz Nacionālās Būvkompāniju apvienības (NBA) un Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) aicinājumu 4.maijā apmeklēt LNB jaunās ēkas būvlaukumu atsaucās aptuveni 3000 cilvēku, portālam "Delfi" pavēstīja sabiedrisko attiecību aģentūras "Baltijas Komunikāciju centrs" pārstāve Marta Krivade.

Latvijas neatkarības atjaunošanas gadadienā un vienu dienu pēc spāru svētkiem būvnieki un bibliotēkas darbinieki piedāvāja iespēju aplūkot jauno ēku no līdz šim neierasta skatu punkta -  pirmo reizi kopš celtniecības uzsākšanas tika atvērts būvniecības žogs un visi interesenti  varēja ielūkoties ēkas būvlaukumā.

Uz vietas cilvēkus sagaidīja būvnieki un bibliotēkas pārstāvji, stāstot par ēkas celtniecību un nākotnes bibliotēkas saturu. Cilvēki varēja saņemt atbildes uz visiem sev interesējošiem jautājumiem, izstaigāt būvlaukumu, ēkas maketu un iepazīties ar informatīviem izdales materiāliem.

Gandarīti par lielo cilvēku interesi un pozitīvajām apmeklētāju atsauksmēm, NBA un LNB pārstāvji sola arī nākotnē rast iespēju rīkot līdzīgus pasākumus.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvdarbiem ikviens interesents var sekot tiešraidē - www.nba.lv www.gaisma.lv un www.gaismaspils.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!