Foto: F64
Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumu "Kultūdeva" turpmāk vadīs pieredzējusī kultūras žurnāliste, redaktore un teātra kritiķe Henrieta Verhoustinska, liecina ieraksts LTV "Facebook" kontā.

Verhoustinska stāsies pāragri mūžībā aizgājušā Mārtiņa Ķibilda vietā un pievienosies pārējiem diviem vadītājiem Aleksim Vilciņam un Kristīnei Komarovskai.

Turpmāk otrdienu vakaros Verhoustinska sarunāsies ar Latvijas kultūrā nozīmīgām personībām un kopā ar studijas viesiem pārrunās aktualitātes Latvijas kultūrtelpā.

Jau ziņots, ka raidījums "Kultūrdeva" pirmo reizi LTV ēterā tika demonstrēts šā gada 10. septembrī.

Tas tika pieteikts kā izklaidējošs un informatīvs kultūras sarunu šovs par kultūras notikumiem un procesiem Latvijā. "Kultūrdeva" ir atraktīvs un loģisks zīmola "100 g kultūras" un Latvijas Televīzijas līdz šim veidoto kultūras raidījumu klāsta turpinājums. "Kultūrdeva ir tieši tik daudz, lai saprastu, kam pievērst uzmanību, izceltu nozīmīgāko kultūrā šobrīd un arī tās tendences, kas varbūt vēl tikai veidojas par tradīciju," jaunā raidījuma nosaukuma un satura sasaisti ieskicē LTV Kultūras raidījumu redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle. "Neliksim skatītājiem garlaikoties, stāstīsim par par nozīmīgo un nebaidīsimies izklaidēt. Mēs parādīsim, cik daudzveidīga un neviendabīga ir kultūra Latvijā," iepriekš sacīja Ieva Rozentāle, LTV kultūras redakcijas vadītāja.

Atgādinām, ka pazīstamais žurnālists, raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds mūžībā devās šā gada 26. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!