Foto: Publicitātes foto
Pēc veiksmīgi aizvadītiem sešpadsmit pasākumiem, "FuckUp Nights Riga" nākamais pasākums norisināsies jaunās telpās - Mūzikas namā "Daile", vēsta organizatori.

Tuvākais pasākums gaidāms 30. novembrī. Ieeja no pulksten 18.30. Un kā norāda rīkotāji, jaunās telpas pasākumu padarīs pieejamāku plašākai publikai - ar iespēju iegādāties vairāk pasākuma biļešu, kā arī ļaus neražu stāstu vakariem augt kvalitātē - kā tehniskajā, tā runātāju sagatavotības līmenī.

“Viens no mūsu lielākajiem gandarījumiem, organizējot “FuckUp Nights Riga” pasākumus, ir bijis tas, ka tie vienmēr ir izpārdoti, kas nozīmē, ka cilvēkiem šāda te formāta dalīšanās pieredzē ir aktuāla un saistoša. Jo aiz spožām uzvarām un sasniegumiem bieži vien ir smags darbs un daudz pārvarētu klupšanas akmeņu. Ar lēmumu pārvākties uz jaunām, plašākām telpām esam uzstādījušas sev latiņu pasākumu padarīt pieejamāku plašākam apmeklētāju lokam, līdz ar to arī ceļot pasākuma kvalitāti,” tā lēmumu pārvākties uz jaunām pasākuma norises telpām komentē Luīze Jansone, “FuckUp Nights Riga” kustības aizsācēja Latvijā.

30. novembra vakara pasājums, kā ierasts, būs sadalīts divās daļās - ar bāra pauzi pa vidu. Par vakara raitu norisi rūpēsies komiķis Edgars Bāliņš.

Katrā “Fuckup Nights Riga” pasākumā piedalās četri runātāji, kuri piecpadsmit minūšu garās prezentācijās dalās ar auditoriju savās neražās un ķibelēs profesionālajā dzīvē – sākot no nelieliem “fakapiem”, kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neražām, kas novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem.

“Fuckup Nights Riga” pasākumu mērķis ir neformālā gaisotnē dot iespēju runātājiem un klausītājiem dalīties pieredzē, iztaujāt vienam otru, mācīties no citu kļūdām un labi pavadīt laiku.

“Fuckup Nights” ir globāla kustība, kas ir radusies 2012. gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm par savu profesionālo darbību. Pašlaik “FuckUp Nights” pasākumi tiek rīkoti jau 238 pilsētās vairāk nekā 78 valstīs, kur sabiedrībā zināmi un mazāk zināmi cilvēki nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!