Foto: DELFI

No trešdienas, 1. jūlija, plkst. 21 "Lattelecom" klientiem visā Latvijā būs pieejams īpašs Baltijas lielākajam festivālam veltīts televīzijas kanāls – "360TV Positivus".

Kā portālam "Delfi" pavēstīja festivāla rīkotāji, skatītājiem būs ekskluzīva iespēja skatīties šī un pagājušā gada labākos koncertus, tiešraides no vairākām skatuvēm, intervijas ar festivāla māksliniekiem, kā arī pirmo reizi ar sociālo tīklu kontiem piedalīties satura veidošanā.

"360TV Positivus" kanāla personības – Artūrs Mednis, Marta Selecka, Elīna Doļģe, Zane Stocka, Gustavs Terzans, Agnese Kleina un citi -, rūpēsies par tematiskajiem raidījumiem, savukārt lietotāji ar Twitter un Instagram kontu palīdzību varēs balsot par koncertiem, piedalīties konkursos, kā arī nokļūt TV ekrāna sociālo tīklu joslā, lai savā īpašumā iegūtu festivāla biļetes un citas vērtīgas balvas.

"Ar kanālu "360TV Positivus" turpinām iesāktās aktivitātes augstas kvalitātes vietējā satura veidošanā, ko novērtējuši arī Latvijas iedzīvotāji. Šogad tiek sperts solis tālāk, nodrošinot inovatīvu risinājumu sociālo tīklu lietotājiem un arvien vairāk personalizējot TV skatīšanās pieredzi. Jaunais kanāls būs kopā ar skatītājiem, gatavojoties Positivus festivālam, tā norises laikā, un līdz pat 2. augustam, ļaujot no jauna izbaudīt labākos festivāla koncertus un notikumus, " skaidro "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Savukārt "Positivus" festivāla rīkotājs Ģirts Majors akcentē: "Pateicoties sadarbībai ar Lattelecom, mēs ejam kopsolī ar laiku – jau otro gadu Positivus festivāls paplašina savas robežas, nokļūstot ikviena mājās visā Latvijā ar unikālo televīzijas kanālu 360 TV Positivus. Turklāt šogad mūsu TV kanāls kļūs vēl interaktīvāks, ļaujot satura veidošanā piedalīties arī skatītājiem. Positivus festivālu mēs veidojam visi kopā un es tiešām priecājos, ka tagad mēs šo kopības sajūtu varēsim izjust visa mēneša garumā."

"360TV Positivus" pārraidīs 24 stundas diennaktī, piedāvājot īpašu programmu festivāla gaidās, tā norises laikā un pēc noslēguma. 1. jūlijā 21 kanāls tiks atklāts ar autorraidījumu "Positivus domnīca", kurā būs iespēja tikties ar interesantām personībām un viedokļu līderiem, bet raidījumā "SATIEC SAVĒJOS" sekot līdzi atklātām sarunām ar Latvijas mūziķiem, kuri šogad uzstāsies Positivus. Vakarus noslēgs dienas koncerts ar lielākajām šī un iepriekšējo gadu festivāla zvaigznēm, to skaitā King Charles, "Carnival Youth", "Elbow" un daudziem citiem.

Festivāla noskaņu varēs izjust arī mājās vai sauļojoties pludmalē, jo 21 stundu no visa festivāla laika pieslēgsimies tiešraidē. Par festivāla norises un apmeklētāju atspoguļojumu rūpēsies raidījums "Dzīvs un pozitīvs", kā arī Artūrs Mednis ar raidījumu "Positivus dienasgrāmatas", bet mūzikas cienītājus priecēs koncerti, intervijas ar māksliniekiem un citi jaunumi no Positivus teritorijas.

Arī pēc festivāla izskaņas "360TV Positivus" rūpēsies, lai skatītāji varētu izbaudīt labākos festivāla koncertus, kā arī uzkavēties atmiņās un atkārtoti ļaujoties "Positivus" festivāla emocijām, vēsta festivāla organizatori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!