Foto: Publicitātes attēls
No 12. līdz 26. maijam, pulksten 23.59, portālā "Delfi" norisinās Latvijas Dizaina gada balvas 2021 (LDGB) auditorijas balsojums, ļaujot arī lasītājiem pašiem izvērtēt izcilākos dizaina darbus Latvijā un noteikt savu simpātiju.

Žūrija konkursa otrajai kārtai ir izvirzījusi 28 darbus, divus no tiem vairākās kategorijās. Savukārt četri no šiem darbiem tika izvirzīti kā nominantu kandidāti, kas nozīmē, ka darbā tika saskatīts potenciāls un tiek dota iespēja sevi pierādīt gaidāmajās nominantu prezentācijās.

Nobalsot var reizi 24 stundu laikā no vienas IP adreses. Vienā reizē ir iespējams nobalsot par vairākiem LDGB pretendentiem. Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus. Balsojums ierobežots reklāmbloķētāju lietotājiem.

Nobalsot par Latvijas Dizaina gada balvas "Delfi" auditorijas simpātiju!

Jau ziņots, ka Latvijas Dizaina gada balva šogad tiks pasniegta 28. maijā. Ceremonijā tiks nosaukts arī "Delfi" auditorijas simpātijas ieguvējs.

Atgādinām, ka šogad LDGB konkursam iesniegti 150 darbi. Tas ir līdz šim lielākais iesniegto darbu skaits.

Starptautiskā žūrija katrā no piecām kategorijām noteiks vienu uzvarētāju, kā arī tiks izvēlēts galvenās balvas ieguvējs, kurš saņems Latvijas Kultūras ministrijas īpašo naudas balvu. Tiks piešķirtas arī trīs speciālās balvas. Jāpiebilst, ka šā gada balvas dizaina autori iedvesmu smēlušies Eiropas vēsturē, Latvijas dabā, cilvēces tehnoloģiju sasniegumos un ilgtspējas idejā.

LDGB ir nacionāls dizaina nozares konkurss, kas tiek rīkots ar mērķi apzināt, izvērtēt un popularizēt Latvijas dizaineru izcilākos sniegumus, sekmēt Latvijā radītā dizaina pielietojumu un Latvijas dizaina nozares attīstību un izaugsmi ilgtermiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!