Foto: Publicitātes foto
Ņemot vērā lielo apmeklētāju interesi, 23. novembra "FuckUp Nights Riga" pasākums norisināsies K.K. fon Stricka villā, A. Briāna ielā 9. Ieeja pasākumā no pulksten 18.00, sākums – pulksten 19.00.

"Esam patīkami pārsteigtas par lielo atsaucību "FUN Riga" pasākumiem un arīdzan atvainošanos parādā tiem cilvēkiem, kuri līdz šim vietas nepietiekamības dēļ diemžēl ir palikuši aiz durvīm. Tāpēc tika nolemts ceturto neražu nakti rīkot citās – plašākās – telpās, lai visiem apmeklētājiem pietiktu vietas," atklāj "FuckUp Nights Riga" vadītāja Luīze Jansone.

Ceturtdienas, 23. novembra "FuckUp Nights Riga" pasākumā ar neražu pieredzes stāstiem dalīsies "Ērenpreiss Original" dibinātājs un Tvīda brauciena organizators Toms Ērenpreiss, kolorītākās autonomas Latvijā "PanCars" īpašnieks Imants Pankars, TV personība, "Ziemeļu puse", "Karaliste", "Te" un citu raidījumu vadītājs Gustavs Terzens un pasaulē pirmā mētājamā mikrofona "Catchbox" izveidotājs Miķelis Studers.

Katrā "FuckUp Nights Riga" pasākumā piedalās četri runātāji, kuri 15 minūšu garās prezentācijās dalās ar auditoriju savās neražās un ķibelēs profesionālajā dzīvē – sākot no nelieliem "fakapiem", kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neražām, kas novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem. "FuckUp Nights Riga" pasākumu mērķis ir neformālā gaisotnē dot iespēju runātājiem un klausītājiem dalīties pieredzē, iztaujāt vienam otru, mācīties no citu kļūdām un labi pavadīt laiku.

"FuckUp Nights" ir globāla kustība, kas ir radusies 2012. gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm par savu profesionālo darbību. Pašlaik "FuckUp Nights" pasākumi tiek rīkoti jau 238 pilsētās vairāk nekā 78 valstīs, kur sabiedrībā zināmi un mazāk zināmi cilvēki nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!