Foto: Publicitātes foto
27. aprīlī Ludzas ielā 24 no pulksten 20.00 līdz rīta gaismai norisināsies ikgadējais Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) kultūras, mūzikas un maģijas festivāls "Valpurģi", portālu "Delfi" informē LKA pārstāvji.

Valpurģu naktī LKA dārzs pārtaps par Maskavas forštates maģiskāko dārzu, kurā apmeklētāji varēs smieties līdzi improvizatoriem no "Kikit", vērot dažādus ķīmijas eksperimentus un piedalīties citās aktivitātēs. Šogad "Lielās skatuves" muzikālo programmu veidos tādi mākslinieki kā "Rīgas modes", "Polifauna", "Čipsis un Dullais", "The Creek", kā arī jauno izpildītāju konkursa "Iesildām Valpurģus 2018" uzvarētāji "Purple Negative" u.c.

Uz "Chill skatuves" jau tradicionāli varēs dzirdēt Reini Jauno, kā arī Matīsu Čudaru un grupu "Jānis", kurus bija iespēja dzirdēt arī jauno izpildītāju konkursā "Iesildām Valpurģus 2018". Turpinot pagājušā gadā aizsākto tradīciju, arī šajā gadā LKA pagrabā darbību turpinās skatuve "Slazds", kas piedāvās elektronisko mūziku. Šogad "Slazdā" uzstāsies "Curlybeats" un "Trashy Kid". Tradicionāli festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta arī divu stundu gara LKA audiovizuālās mākslas studentu filmu programma.

Ieeja pasākumā: LKA, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas, Latvijas Mākslas akadēmijas LKA Latvijas Kultūras koledžas studentiem – 5 eiro, pārējiem – 7 eiro. Pie ieejas – 8 un 10 eiro. Ielūgumi saņemami LKA Teātra mājā "Zirgu pasts" (Dzirnavu iela 46, 202. kab.) un LKA bibliotēkā (Ludzas iela 24). Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!