Foto: AP/Scanpix/LETA
Oktobrī klajā nāks popmūzikas superzvaigznes Prinsa nepabeigtie memuāri "The Beautiful Ones", apritot trim gadiem kopš mūziķa negaidītās aiziešanas mūžībā, pavēstījusi izdevniecība "Penguin Random House".

Aptuveni mēnesi pirms nāves Prinss pavēstīja, ka grasās izdot memuārus. Sākotnēji tos bija paredzēts publicēt 2017. gadā

Grāmatā, kas klajā nāks 29. oktobrī, būs iekļautas arī iepriekš nepublicētas fotogrāfijas, dzejas pierakstu lapas un memuāri, kurus Prinss bija sācis rakstīt.

"Šis darbs nebūs tikai veltījums Prinsam, bet oriģināls un enerģiju sniedzošs literārs darbs, pilns ar Prinsa idejām un redzējumu, ar viņa balsi un tēlu, viņa nemirstīgo dāvanu šai pasaulei," teikts izdevniecības paziņojumā.

Ievadu izdevumam raksta žurnāla "The New Yorker" apskatnieks Dens Pīpenbrings, kurš strādāja ar Prinsu pie grāmatas dažus mēnešus pirms mākslinieka nāves.

Prinss, īstajā vārdā Prinss Rodžers Nelsons, 2016. gadā nomira no nejaušas opioīda fentanila pārdozēšanas 57 gadu vecumā. Viņš bija ieguvis pasaules slavu ar 1984. gadā izdoto albumu "Purple Rain".


Foto: AP/Scanpix/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!