Foto: Publicitātes foto

Savas darbības septīto sezonu koncertzāle "Palladium" uzsāk jaunā statusā - ar Kultūras ministrijas rīkojumu koncertzāles ēka ir iekļauta Valsts aizsargājamo kultūras pieminekļu sarakstā kā vietējās nozīmes arhitektūras piemineklis, un arī šoruden koncertzālē gaidāma plaša daudzveidīgu pasākumu programma.

"Esam patiesi priecīgi, ka Valsts kultūras pieminekļu inspekcija iekļāvusi koncertzāles unikālo ēku valsts aizsargājamo kultūras pieminekļu sarakstā. Mūsuprāt, vēsturiskā vērtība ceļ koncertzāles vērtību arī tās apmeklētāju acīs, piešķirot ēkai neatkārtojamu šarmu, tādēļ gādājam par to, lai pienācīgi parūpētos un saglabātu ēkas vēsturisko mantojumu," atzīst SIA "Palladium" valdes loceklis Ģirts Majors.

Koncertzāle savu darbību rudens sezonā atsāks jau šo sestdien, 9. septembrī, ar orķestra "Rīga" koncertprogrammu "Merkūrijs uz Mēness" un diriģentu Valdi Butānu, solistiem Jāni Šipkēvicu un Matīsu Čudaru.

Šajā sezonā koncertzālē apmeklētājiem būs pieejama plaša pasākumu programma. 29. septembrī uz "Palladium" skatuves uzstāsies britu folkroka, blūza un indie grupa "FINK", 3. novembrī pašmāju pavienība "Dagamba" ar jauno programmu "#LudwigVanRammstein", 8. novembrī būs iespēja dzirdēt grupas "Accept" hitus tās leģendārā vokālista Udo Dirkšneidera izpildījumā, 10. novembrī viesosies lietuviešu dziedātājs "Daddy was a Milkman", 16. novembrī - slovēņu konceptuāli avangardiskā grupa "Laibach", savukārt 1. decembrī uzstāsies grupa "Otra Puse" un dziedātāja Antra Stafecka.

Papildu informācija par pasākumu programmu un biļešu tirdzniecību pieejama koncertzāles mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!