Foto: Anton Corbijn
Sestdien, 21. jūlijā, Jelgavā notiks "Prāta vētras" pirmais "Skārda bungu tūres" koncerts, pēc kura norīkots īpašs vilciena reiss naktī no 21. uz 22. jūliju, portālu "Delfi" informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāve Agnese Līcīte.

Lai apmeklētāji varētu ērti nokļūt uz koncertu, "Pasažieru vilciens" 21. jūlijā vilcieniem maršrutā Rīga – Jelgava nodrošinās papildu vagonus. Savukārt pēc koncerta noslēguma, naktī no 21. uz 22. jūliju ir norīkots īpašs vilciena reiss Jelgava (00.45) – Rīga (01.27). Koncerta norises vietai tuvākā dzelzceļa stacija ir "Cukurfabrika", dodoties kājām, ceļā jāpavada aptuveni 15 minūtes. Vilciens Cukurfabrikas stacijā piestās pulksten 00.50. Pasažieru ērtībām gan Jelgavas, gan Cukurfabrikas stacijā būs atvērta biļešu tirdzniecības kase.

"Šajā koncerttūrē "Prāta vētra" ir aicinājusi koncertu apmeklētājus radīt iespējami mazāku kaitējumu videi, tai skaitā, nokļūšanai uz koncertu norises vietām izmantot sabiedrisko transportu vai velosipēdu. Braucot ar vilcienu, jūs atbalstīsiet šo ideju, jo būsiet izvēlējušies vienu no dabai draudzīgākajiem transporta veidiem! Un braucot mājup no koncerta varēsiet turpināt dungot savas mīļākās dziesmas vilcienā" aicina "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!