Foto: Publicitātes foto
Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki "Studentu Paradīze" norisināsies 27. septembrī "Arēnā Rīga". Standarta biļetes cena līdz 31.augustam ieskaitot tikai Ls 4.79, ar "Swedbank" jauniešu karti – Ls 3.79.

"Studentu Paradīze 2013" uzstāsies "Bedwetters" (EST), "Astro'n'out", "Bermudu Divstūris", Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ RAPA, DJ Me & My Monkey (DE), DJ Get Dizzy, DJ Droydi (BRA) un daudzi citi mākslinieki.

Studentu Paradīze ik gadu pulcē vairāk kā 11 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Svētki jau septīto gadu notiek ar mērķi rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņu valstu studentiem.

Studentu Paradīzi raksturo studenti no 25 augstskolām, vairāk nekā piecas skatuves, 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm, dejas, šovi, konkursi un augstskolu un svētku atbalstītāju stendi, informē organizatori.

Biļetes uz Studentu Paradīzi 2013 nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena sākot no 1.septembra būs Ls 5,79, Swedbank jauniešu kartes īpašniekiem biļešu cena - Ls 4,79.

Vairāk informācijas Studentu Paradīzes 2013 mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!