Foto: Publicitātes foto
Kafejnīca "Piens" izziņo tradicionālo Jaunā gada sagaidīšanas festivālu, kas šogad mainīs lokācijas vietu. Pēc veiksmīgām ballēm iepriekšējos gados kafejnīcā "Piens" un blakus esošajā Fon Stricka villā, izplešoties festivāla mērogam, svinības tiek pārceltas uz plašākām telpām bijušajā saldumu fabrikā "Uzvara", Sporta ielā 2, Rīgā, portālu "Delfi" informē "Piena" pārstāvis Mārtiņš Mielavs.

Kā katru gadu, festivālam ir sava, noteikta tēma, šoreiz "Piens Fest Aļaska". Sadarbībā ar Latvijas māksliniekiem fabrikā tiks radīta Aļaskas atmosfēra, kas ļaus piedzīvot ceļojumu telpā ar īstiem mežcirtēju totēmiem, dzīvu mežu un savvaļas zvejojošiem grizlilāčiem, indiāņu kazino, ledu dzērienos un dzērieniem ledū.

Pasākuma galvenie mākslinieki būs grupa "Instrumenti: ", kas pēc ilgākas klusēšanas atgriezīsies uz skatuves jaunā, pārsteidzošā ampluā. Visu nakti uzstāsies dīdžeji, tai skaitā leģendārais dīdžejinga pionieris, pirmais plašu DJ padomju laika Latvijā – DJ Jānis Krauklis, kā arī Dj Mariash un Dj Malork. Pārējos māksliniekus festivāla organizatori izsludinās tuvākajā laikā.

Ierašanās balles uzvalkos un vakartērpos. Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!