Foto: Publicitātes foto

LU Radio "Naba" ar svinīgu programmu ēterā 1. decembrī atklās 12. dzimšanas dienas nedēļu. Deviņas apsveikuma koncertprogrammas radio studijā, īpaši viesi un Radio "Naba" instruktori piepildīs svētku ēteru interneta vietnē naba.lv un mobilajās lietotnēs.

Virzoties uz to, ka "Naba" 2015. gadā atkal atgriezīsies pastāvīgā 24 stundu režīmā FM viļņos kā Latvijas radio 6. kanāls, klausītājiem nodrošinot iespēju plašāku horizontu atklāšanā mūzikā, dzejā, mākslā, zinātnē, kino, teātra un citās jomās, tādejādi izejot laukā no šaurajiem popkultūras rāmjiem, tiek atzīmēta jau 12. programmas gadadiena.

No plkst. 10 naba.lv/raida studijā viesosies un ar radio "Naba" instruktoriem runās LU rektors prof. Mārcis Auziņš, Latvijas Radio vadītājs Jānis Siksnis, kā arī Nacionālā Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes pārstāvis Dainis Mjartāns; bet sākot no plkst. 13 būs dzirdami dzīvās mūzikas koncerti no radio "Naba" studijas. Šogad ilggadējo muzikālo tradīciju dzimšanas dienas ēteru pieskandinās aktuālas mūzikas grupas un mākslinieki -"DJ Krankenwagen", "Marta Migla", "Zāle", "Dr.Klisicka laboratorija", Helēna Kozlova, "Frontline", "Hipstokrātija", "Martas asinis", "Apziņas parazīti", AKE un Tablis. Paralēli koncertiem gaidāmas sarunas ar viesiem un būs dzirdami arī iepriekšējo gadu dzimšanas dienu svinību koncertieraksti. Visa koncertprogramma būs skatāma arī videotiešraidē naba.lv portālā.

Piektdien, 5. decembrī, dzimšanas dienas svinības turpināsies radio klubā "Nabaklab", kur ar koncertprogrammām viesus priecēs "Baložu pilni pagalmi", "Čipsis un Dullais" un "Hipstokrātija", bet radio "Naba" instruktori būs sarūpējuši īpašus muzikālus pārsteigumus. Dzimšanas dienas viesiem un kluba apmeklētājiem no 5. decembra būs iespēja apskatīt "Nabas" fotokonkursa izstādi "3x4". Uz svinībām gaidīti visi "Nabas" draugi, klausītāji un atbalstītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!