Foto: Publicitātes attēli

Latvijas Universitātes radio "Naba" 1. decembrī svinēs 11. jubileju. Tam par godu paredzēta daudzveidīga radioprogramma ar esošo raidījumu vadītāju un mūziķu piedalīšanos visas dzimšanas dienas garumā, kā arī svinības 6. un 7. decembrī radio klubā "Nabaklab", kur uzstāsies tādas pazīstamas grupas kā „Dzelzs vilks”, Čipsis un Dullais, viesi no Igaunijas un citi, portālu "Delfi" informē radio "Naba" pārstāvji.

Koncertprogramma 1. decembrī 93.1 FM un video tiešraidē www.naba.lv:

Pulksten 12 - Improvizēta atklāšana programma
Pulksten 13 - "HMP"
Pulksten 14 - Čipsis un Dullais
Pulksten 15 - Striķis
Pulksten 16 - Kārlis Kazāks
Pulksten 17 - Oriole un ansis
Pulksten 18 - "Manta"
Pulksten 19 - Kaspars Rolšteins
Pulksten 20 - "Bitīt' matos" īpašais svētku raidījums par Latvijas mūziku.
Pulksten 23 - Svētku Mirklis pirms miera.

Grupu un mūziķu uzstāšanās laiks - apmēram 20 minūtes.

Svētku programmā varēs baudīt Nerten un Umka teatrālos priekšnesumus, daudz sveicienu, konkursu, īpašos viesus u.c.

Ēterā būs dzirdami Lauma Brežģe (raidījums "Remarka"), Herta ("Bronhīts"), Alīna Apine un Ieva Vītola ("Plastilīns"), Aldis Blicsons un Ivo Laursons ("Ej apskrieties"), Anete Enikova ("Studenta pietura"), Jānis Daugavietis, Dambis un Didzis Erra ("Bitīt' Matos"), Nora Rieksta (atgriezusies ēterā kā "Naba" instruktore), Ģirts Šolis ("Pērļu zvejnieki"), Jānis Kazulis ("Naba" instruktors), Ģirts Rozentāls ("Partitūra"), Edmunds ("Dabaskats") un daudzi citi iecienītie radio "Naba" raidījumu veidotāji. Koncertprogramma būs redzama arī video tiešraidē www.naba.lv.

Savukārt lielās svinības ārpus ētera notiks 6. un 7. decembrī Radio "Naba" klubā "Nabaklab".

Latvijas Universitātes radio "Naba" tapa ar Latvijas Universitātes un Latvijas Radio atbalstu un ir dzirdama galvaspilsētā un tās apkārtnē 93,1 FM frekvencē.

Klausītājiem radio "Naba" (www.naba.lv un 93.1 FM) ik nedēļu piedāvā vairāk nekā 40 regulārus raidījumus, ko veido vairāk nekā 100 mūzikas instruktoru – studenti, skolēni, jaunie zinātnieki, docētāji, žurnālisti, mūziķi, dīdžeji, dažādu nozaru eksperti. Programmā pārstāvētajai mūzikas un raidījumu daudzveidībai nav līdzinieču starp radio programmām visā kontinentā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!