Foto: DELFI
Festivāls "Positivus" tradicionāli sākas dienu pirms uz daudzajām skatuvēm kāpj tehniķi un visu gaidītie mūziķi - brīdī, kad vārtus atver telšu pilsētiņa. Šajā dienā ierodas tie, kas bauda atvaļinājumus, brīvlaikus un darba vietās pieteikuši "slimības lapas".

Arī šis gads nav izņēmums, un, iespējams, tieši Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa pērnā vizīte Salacgrīvā šogad jau ceturtdienas vakarā telšu pilsētiņu piepildījusi ar simtiem igauņu.

Portāls "Delfi" novēroja, ka jau pirmajā pilsētiņas atvēršanas vakarā tajā bija uzbūvēti vairāki tūkstoši telšu, aizņemtas teritorijas potenciāli paredzamajām draugu kompānijām un pie pirmā ēdināšanas zonā spēlējošā dīdžeja dejoja ducis ritmos iegrimušu cilvēku.

Festivāla "Positivus" oficiālais televīzijas kanāls ir "Positivus TV", kas izveidots "Lattelecom" sadarbībā ar Latvijas Radio. "Positivus TV" ir pieejama bez maksas visās Lattelecom televīzijas platformās (Interaktīvā TV, Virszemes TV un interneta TV). Kanāls raida 24 stundas diennaktī no 10. jūlija līdz 31. augustam - līdz festivālam piedāvājot skatītājiem dažādus koncertus un autorraidījumus, savukārt pēc festivāla aktuālo māksliniekus koncertierakstus no Salacgrīvas. "Postivius TV" ētera personības ir Toms Grēviņš, Māra Kamperova un Artūrs Mednis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!