Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 21. novembrī, ar savu jaunāko izrādi "Secrets and Pies" Rīgas Kongresu namā viesosies amerikāņu komiķis Džims Gafigans. Šī būs pirmā reize, kad Džims viesosies Baltijas valstīs, portālu "Delfi" informē pasākuma organizatori "Comedy Latvia".

Džims Gafigans ir četrkārtējs prestižās "Grammy" balvas nominants, komiķis, rakstnieks, aktieris, producents, kā arī divu "New York Times" bestselleru autors. Viņš ir ieguvis "Emmy" balvu kā "Labākais tūrējošais mākslinieks". un daudzi no viņa ierakstiem ir sasnieguši vairākkārtēju platīna statusu. Gafigans ir zināms pasaulei ar savu unikālo humora izjūtu, kura lielākoties balstīta uz viņa paša novērojumiem par dzīvi.

"Comedy Latvia" vadītājs un šova organizators Luiss Zezerāns neslēpa savu prieku par komiķa vizīti Latvijā: "Esmu ļoti priecīgs par to, ka mums ir izdevies Džimu Gafiganu atvest uz Rīgu. Ne tikai tāpēc, ka viņš ir viens no maniem mīļākajiem komiķiem, bet arī tādēļ, ka viņa uzstāšanās ir ļoti universāla. Viņš runā par ģimenes dzīvi, ēdienu, ikdienas lietām un padara to visu patiešām smieklīgu. Īpaši labi ir tas, ka viņš savas uzstāšanās laikā nelamājas un, ticiet man, tas prasa īpašas prasmes, lai spētu tik izcili uzstāties bez lamuvārdu palīdzības. Šī viņam ir jau 13. izrāde un šobrīd Džims pavisam noteikti ir savā labākajā formā un mums ir unikāla iespēja to piedzīvot tepat Rīgā."

Papildus divām sezonām ar kritiķu atzīto, daļēji autobiogrāfisko seriālu "Džima Gaffigana Šovs", kuru viņš ir sarakstījis un producējis kopā ar savu sievu Dženiju, Gafigans ir kā viesis piedalījies dažādās televīzijas komēdijās un drāmās, sākot ar "Portlandiju" un "Boba Burgeriem"; HBO kulta seriālu "Flight of the Concords" un beidzot ar dramatisku lomu seriālā "Likums un kārtība".

Līdz šim Latvijā ar "Comedy Latvia" atbalstu uzstājušies arī tādi pasaulslaveni komiķi kā Dilans Morans, Bils Burs, Džimijs Karrs, Bils Beilijs, Daniels Sloss un Edijs Izards.

Biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!