Foto: DELFI
"Rīgas Laika" festivāla ietvaros Kalnciema ielas kvartāla galerijā notiks vairākas "radošās darbnīcas" - tā būs "dalīšanās pieredzē" ar interaktīviem elementiem: proti, jautājumiem un iespēju iesaistīties sarunā. Darbnīcas vadīs Rīgas "Laika autori", dažus no kuriem, piemēram, Kirilu Kobrinu, Rīgā tik bieži sastapt nevar.

Uldis Tīrons. 
Žurnāla "Rīgas Laiks" galvenais redaktors kopš paša sākuma; kopš laika gala tiek uzskatīts par rūdītu nekrofilu un prātvēderu. Kādreiz ceļotājs un bohēmists, tagad kļuvis drīzāk nesabiedrisks. Tāda sajūta, ka dzīvē neko citu kā Brodski, Prustu, Platonu, Pjatigorski un Mamardašvili nezina.

Inese Zandere. Žurnālā Rīgas Laiks kopš paša sākuma un gandrīz līdz beigām. Kad Tīronam bija grūti, pārņēma galvenā redaktora nastu. Raksta Rīgas Laikam neraksturīgi skaistu prozu, kas saitīta ar pašas jaunību, reizēm pat pārspējot Tīronu nekrofilijas ziņā. Vienmēr dzīvojusi savu žurnālam paralēlu dzejnieces un bērnu literatūras atbalstītājas dzīvi.

Ilmārs Šlāpins. Žurnāla Rīgas Laiks ilggadīgs redaktors un autors, neparasta skatiena uz mūziku autors Rīgas Laikā, kurš uzlabo žurnāla karmu, kā arī visu laiku klusu joko.

Kirils Kobrins. 
Krievu un angļu vēsturnieks un literāts, pārliecināts retrogrāds, Radio Brīvība līdzstrādnieks un žurnālists kopš 1994. gada, spožu vēsturisku un literāru komentāru autors Rīgas Laikā, nesen no Prāgas aizbēdzis uz Londonu.

Par pieteikšanos uz darbnīcām sekojiet informācijai "Rīgas Laiks" "Facebook un "Twitter" kontos, kā arī www.rl.20.lv un portālā "Delfi".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!