Foto: DELFI

Gaismas festivāla "Staro Rīga" objektiem varēs sekot digitālā karte ar precīzu objektu atrašanos Rīgā. Tā būs pieejama uzziņu portālā www.zl.lv lietojot portālu, izmantojot datoru vai mobilo tālruni zl.lv, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Informāciju par objektiem, darba laiku, aktualitātēm un citu informāciju sniegs uzziņu tālrunis 1180.

Digitālā karte pieejama šeit.

Kartē iekļauti 80 festivāla objekti un pieci īpašie notikumi. Apmeklējot "zl.lv" gan no datora, gan mobilā tālruņa iespējams izvēlēties gan skatīt visus objektus, gan arī objektu dalījumu kategorijās. Visiem objektiem pievienotas to vizualizācijas, kas ļauj gūt ieskatu objektā un veidot savu izvēles maršrutu, kā arī objektu numerācija, kas nodrošina iespēju sameklēt konkrēto objektu pastaigājoties pa pilsētu, kā arī piedalīties objektu vērtēšanas akcijā, kurā festivāla apmeklētāji tiek aicināti balsot par sev visvairāk iepatikušos festivāla objektu. Noklikšķinot uz objekta iespējams iegūt papildus aprakstu par objektu un tā izveidotājiem.

Digitālās kartes versija mobilajiem tālruņiem piedāvā gan karti, gan objektu sarakstu ar attēliem. Staigājot pa Rīgu festivāla dienās ērti atrast ieinteresējošo objektu vai izvēlēties objektu pēc atrašanās vietas!

Uzziņām par Staro Rīga objektiem, darba laiku un aktuāliem jautājumiem – uzziņu tālrunis 1180.

Jau ziņots, ka festivāls "Staro Rīga" notiek no šī gada 17. līdz 20.novembrim. Objektu starošana no plkst. 18:00 – 23:00

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!