Foto: DELFI
Gaismas festivāla Staro Rīga ietvaros uz ēkas fasādes Dzirnavu ielā 105 (pretī Berga bazāram) mākslinieki Anastasija Maystrenko un Viktors Keino veidos vērienīgu animētu stāstu par rīdziniekiem un Rīgas tapšanu. Īpaši šim projektam komponists Kristaps Krievkalns radījis jaunu skaņdarbu, kas pirmo reizi tiks atskaņots 17.novembra vakarā.

"Ir dzirdēti daudzi un dažādi stāsti par to, kā radusies Rīga. Mēs piedāvājam savu skatījumu par Rīgas tapšanu – atraktīvu, ar gaismu un skaņu animētu stāstu, kurā galvenā loma ir veltīta saziņai ar draugiem, domubiedriem un paziņām. Tas būs stāsts par cilvēkiem, kuri satiekas uz Lattelecom ēkas fasādes, saaicina draugus – citus rīdziniekus, un visi kopā izveido pilsētu. Un, jo vairāk draugu sarodas, jo pilnīgāka un krāšņāka top Rīgas panorāma. Tikai kopā mēs varam paveikt lielus darbus! Pat uzcelt mūsu Rīgu!" skaidro Lattelecom Mārketinga dienesta direktors Toms Ābele.

Pasākuma laikā ikvienam apmeklētājam būs iespēja arī izmantot Lattelecom radīto bezmaksas apsveikumu platformu www.apsveiclatviju.lv, lai nosūtītu draugiem sveicienu valsts svētkos

Aktivitātes pie Lattelecom biroja ēkas notiks katru vakaru, no plkst. 18:00 – 23:00 sākot no 17. līdz pat 20.novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!