Foto: Publicitātes attēli
Ceturtdien, 15. aprīlī, pulksten 19 tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks "Sieviešu stendapa" izrāde "Pavasaris provincē 2".

Izrādi organizatores piesaka šādi: "Vai arī tu ar šausmām gaidi, kad korona pāries un cilvēki atkal sāks grūsties virsū ar saviem iepirkuma groziņiem, šķaudīt uz augļiem, apgrābstīt dārzeņus un tev vairs nebūs attaisnojuma nebraukt pie radiem? Mēs arī.

Tāpēc "Sieviešu stendapa" dalībnieces ir izstrādājušas atbalsta lekciju "Pavasaris provincē 2" cilvēkiem un sievietēm, lai pēc iespējas mierīgāk pārlaistu pavasari un atgrieztos normālajā dzīvē, kas mūs neizbēgami sagaida tuvāko mēnešu laikā. Atbildēsim uz jautājumiem, kā turpmāk izvairīties no saviesīgiem pasākumiem, kā izskaidrot skolotājiem to, ka mans bērns vairs nemāk lasīt, kā izmest ar "Wolt" saistītus atkritumus tā, lai izskatās, ka pati gatavoji visu šo laiku, kā izskatīties tievākai, ja klāt nākuši 10 kilogrami u.tml.

Šis jau ir otrais pavasaris koronas zīmē jeb laiks, kad daba mostas no ziemas miega, veikali no ierobežojumiem un "Sieviešu stendaps" atmaigst pret vīriešiem. Nekādu joku par NA, Uģi Kuģi vai Rudzīti. Visi joki par griķiem, tualetes papīru un citām pēdējā gada aktualitātēm."

Biļetes cena ir 5 eiro un to var iegādāties Bezrindas.lv.

"Sieviešu stendaps" ir platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošājām direktorēm, neradošām asistententēm, un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kāda dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud. "Sieviešu stendaps" Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!