Foto: DELFI

Līdz šim "360TV Positivus" festivāla muzikālajai un izklaides programmai līdzi sekojuši skatītāji no vairāk nekā 130 000 mājsaimniecību, portālu "Delfi" informē festivāla un "Lattelecom" pārstāvji.

"360TV Positivus" ļāva paildzināt festivāla noskaņu līdz 3. augusta plkst. diviem naktī

Skatītājus priecēja gan festivāla galveno mākslinieku - kulta grupas "Placebo" koncerts, gan urbānās mūzikas un neosoula meistari "Jungle", uzlecošās zvaigznes "East India Youth" un popmūzikas avangardisti "Everything Everything".

Kanālā bija vērojams plašs Latvijas mākslinieku piedāvājums - "The Sound Poets", "Triānas parks", "Inokentijs Mārpls", "PeR", unikālā grupas "Dagamba" saspēle ar Latvijas Universitātes kori "Juventus" un orķestri "Sinfonietta Riga".

"360TV Positivus" skatītājus priecēja arī Latvijā zināmākās igauņu alternatīvā folkroka grupas "Ewert And The Two Dragons" uzstāšanās, kā arī daudzi citi 2015. gada festivāla dalībnieki un raidījuma "Positivus domnīca" atkārtojumi, kur interesantas personības dalījās savā muzikālajā pieredzē un interesēs.

Kopumā festivāla laikā  tika nodrošināta 21 stunda tiešā ētera no koncertiem, apmeklētāju iecienītām izklaides zonām un TV studijas Salacgrīvā. Lielāko skatītāju uzmanību piesaistīja tieši tiešraides, "Rival Sons" koncertam kļūstot par skatītāko "360TV Positivus" pārraidi, kam sekoja Toma Odela un St.Vincent koncertu tiešraides.  Festivāla laikā, vērojot kanālu "360TV Positivus", pie Interaktīvās TV ekrāniem skatītājs pavadīja nedaudz vairāk kā 39 minūtes.

No 1. jūlija kanāls "360TV Positivus" pārraidīja 24 stundas diennaktī, piedāvājot īpašu programmu festivāla gaidās, tā norises laikā un pēc noslēguma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!