Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 6.novembrī, Latvijas Radio jaunajā raidījumu ciklā "Ideju teniss" spēlē režisors Pauls Timrots un mūziķis, TV un radio raidījumu vadītājs Ingus Ulmanis.

Timrots bijis latviešu valodas un literatūras skolotājs Rīgas 7. vidusskolā, režisors animācijas filmu studijā "Dauka" un mākslinieks leļļu filmu studijā "AB", arī žurnālists laikraksta "Diena" pielikumā "Dienas Stils", darbojies producentu sabiedrībā "Vides Filmu Studija".

Kopš 1993. gada strādā ziņu dienestā un veido autorraidījumus "Radio SWH", kopš 1994. gada veido raidījumu "Zebra" LTV. Mākslinieks un režisors animācijas filmai "Nu, un" (1992), režisors animācijas filmai "Maģistrāle" (1993), mākslinieks leļļu filmu seriālam "Munks un Lemijs", režisors un scenārija autors dokumentālajām filmām "Latvijas hronika Nr. 4" (1995) un "Cik jūs tur esat?" (2000). Studiju laikā no 1988. gada līdz 1990. gadam strādājis par skatuves strādnieku Dailes teātrī. Iestudējumi Dailes teātrī: Vecgada koncerts kūrmājā (2013), P.Timrota "Prezentācija" (2013), "Pasaka par vērdiņu - 2013" (debija teātra režisora profesijā, 2011).

Ingus Ulmanis ir pazīstams latviešu mūziķis, kurš karjeras laikā darbojies Latvijā populāro grupu "Jumprava" un "Lādezers" sastāvā. Viņš bijis arī dažādu citu muzikālo projektu autors un dalībnieks, kā arī darbojies televīzijā kā raidījumu vadītājs.

Timrota un Ulmaņa "pretinieki" spēlē - mūziķis un producents Guntars Račs un "Manabalss.lv" vadītāja Madara Peipiņa.

Raidījuma ieraksts:

Skaņas fails:

No 3. līdz 7. novembrim no plkst. 9 tiešraidē Latvijas Radio 1 piedāvā raidījuma "Kā labāk dzīvot?" speciālizlaidumu "Ideju teniss" ar video tiešraidi "Delfi", lsm.lv un m.lmt.lv.

Kas tiek servēts? Idejas. Idejas Latvijas simtgadei. Spēlē katru dienu brīvprātīgi piedalīsies četri cilvēki. Viņu uzdevums ir pāros apspēlēt vienam otra radošo lidojumu.

Raidījums top sadarbībā ar LR Kultūras ministriju un Latvijas Valst Mežiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!