Foto: Publicitātes foto
No 3. līdz 7. novembrim katru rītu no plkst. 9 Latvijas Radio 1 tiešraidē piedāvās raidījuma "Kā labāk dzīvot?" speciālizlaidumu "Ideju teniss" ar video tiešraidi portālā "Delfi", lsm.lv un m.lmt.lv. Spēlē katru dienu brīvprātīgi piedalīsies 4 cilvēki. Viņu uzdevums būs pāros apspēlēt vienam otra radošo lidojumu, domājot par Latvijas simtgadi un vispārdrošākajām, bet realizējamām idejām.

5. novembrī studijā viesosies sabiedrisko attiecību speciāliste Brigita Stroda, kultūras ziņu vadītājs Edgars Raginskis, sociālantropologs Klāvs Sedlenieks un mārketinga eksperte Laura Zvejniece.

Ideju tenisa tiesneša Gata Mūrnieka vadībā viņi meklēs praktiskas idejas, atbildot uzjautājumiem par Dziesmusvētkiem – kā tiem jāsadzīvo ar tehnoloģijām un virtuālo telpu? Vai un kādas daiļrades formas pievienot? Vai jāievieš dziesmusvētki kā mācību priekšmets? Varbūt jārīko pasaules dziesmu svētki un lielkoncertam jāilgst 24h?

Otrā spēles daļa būs veltīta Latvijas maigajai varai – vai tāda ir? Kā to radīt? Varbūt Rīgā jārīko Ziemas olimpiskās spēles vai pasaules izsādi "Expo"?


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!