Foto: Publicitātes attēli

No 3. līdz 7. novembrim katru rītu no plkst. 09:00 Latvijas Radio 1 tiešraidē piedāvās raidījuma "Kā labāk dzīvot?" speciālizlaidumu "Ideju teniss" ar video tiešraidi portālā "Delfi", lsm.lv un m.lmt.lv.

Spēlē katru dienu brīvprātīgi piedalīsies četri cilvēki. Ideju tenisa tiesneša Gata Mūrnieka vadībā viņu uzdevums būs pāros apspēlēt vienam otra radošo lidojumu, domājot par Latvijas simtgadi un vispārdrošākajām, bet realizējamām idejām.

Pirmās diskusijas par Latvijas simtgadei veltītām aktivitātēm notika jau š.g. maijā, dažādās fokusgrupās pulcējot ap 400 dalībnieku visā Latvijā - gan reģionos (Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jelgavā, Valmierā un Valkā), gan mazākumtautību diskusijas Višķos (Daugavpils novadā) un Liepājā, 3x3 nometnē, kā arī Rīgā - Saeimā, diskusijas ar nacionālo kultūras institūciju vadītājiem, ekonomiski aktīviem jauniešiem un bijušajiem kultūras ministriem utt.

Meklējot kopīgos vadmotīvus simtgades programmās, notika starpvalstu apaļā galda diskusijas ar Igaunijas un Lietuvas delegācijām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!