70 gadu vecumā miris Alekss Džons Sačs, viens no leģendārās rokgrupas "Bon Jovi" dibinātājiem, ziņo "Guardian". Sačs bija grupas basģitārists no 1983. līdz 1994. gadam. Grupa nav izplatījusi informāciju par Sača nāves apstākļiem.

"Viņš bija ar mums no paša sākuma," sociālajā tīklā "Twitter" raksta grupas līderis Džons Bon Džovi. "Kā viens no "Bon Jovi" dibinātājiem Alekss bija ļoti svarīgs tās dzimšanas procesā."

Bon Džovi izteica pateicību Sačam par grupas apvienošanu, atzīmējot, ka Sačs bija bundzinieka Tiko Toresa bērnības draugs un grupai piesaistīja ģitāristu un dziesmu autoru Ričiju Samboru, ar kuru pirms tam spēlēja grupā "The Message".

Sačs spēlēja grupā "Bon Jovi" tās popularitātes augstākajā punktā 80. gados, bet tad pameta grupu 1994. gadā. Vēlāk viņš pievienojās grupai, kad tā tika uzņemta Rokenrola slavas zālē 2018. gadā.

"Kad Džons Bon Džovi pirms daudziem gadiem man piezvanīja un uzaicināja spēlēt grupā, es drīz vien sapratu, ka viņš to domā nopietni un ka viņam ir vīzija par grupas nākotni, un esmu bezgala pateicīgs, ka man bija iespēja kļūt par daļu no šīs vīzijas," Sačs stāstīja svinīgajā Rokenrola slavas zāles pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!