Foto: Publicitātes foto
Selga aicināja labdarības akcijā “Par īstu bērnību” iesaistītos bērniņus uz cepumu ražotni Rīgā, lai viņi uzzinātu, kā top iemīļotie cepumi. Bērniem un viņu vecākiem tas bija liels piedzīvojums, jo regulāras ekskursijas cepumu ražotnē netiek organizētas. Iepazīstoties ar cepumu tapšanas procesu, vislielāko interesi bērnos izraisīja maģiskais cepumu fasēšanas process, kura laikā tie tiek ietērpti eleganti zilās iepakojumu paciņās. Tāpat ģimenēm bija iespējams vērot, ar kādu mīlestību strādā visi ražotnes darbinieki, lai katra cepumu paciņa, kas nonāk veikalu plauktos, būtu īpaši lolota un spētu dāvāt mums neaizmirstamu garšas baudījumu.

Par piedzīvoto ekskursiju bērni bija ļoti iepriecināti, jo izrādījās, ka šokolādes cepumi, kas tik tikko iznākuši no krāsns, ir īpaši garšīgi. Bet lielākie prieki bija Kristapam, jo tieši cepumi ar šokolādes garšu ir viņa mīļākie cepumi.

Akcija "Par īstu bērnību" notiek līdz 8.novembrim un tās laikā uz cepumu paciņām ir atrodamas uzlīmes ar visu to bērnu fotogrāfijām, kuriem Jūs variet palīdzēt sagādāt digitālos dzirdes aparātus, lai dāvātu bērniņiem iespēju labāk saklausīt pasauli sev apkārt.

Par labdarības akciju "Par īstu bērnību" vairāk lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!