Foto: Publicitātes foto
Portāls "Delfi" sadarbībā ar koncertzāli "Palladium" un "Positivus Music" dāvina meet&greet ielūgumus uz grupas "Garbage" koncertu, kas 14. novembrī notiks koncertzālē "Palladium". Noskaidroti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz koncertu, kā arī iespēju satikt grupas dalībniekus pirms koncerta.

Jums bija tikai pāris teikumos jāuzraksta iemesls, kāpēc noteikti jāsatiek Šērlija Mensone un pārējie "Garbage" dalībnieki. Vērā tika ņemts gan daiļrunīgums, gan asprātība, gan patiesa degsme. Pievienotas fotogrāfijas, kas uzskatāmi pamato vēlmi satikt grupu, tika uzskatītas par papildus priekšrocību.

Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies "Positivus Music" pārstāvji.

Konkursa uzvarētāji

Jānis Eglītis - theegliic@…….com - Par daiļrunīgu stāstu, kā viņš "Garbage" un Šērliju Mensoni iemīlējis, spēlējot videospēli "GranTurismo 2".

Jānis Basko - janis.basko@…...lv - Uzskaitīja veselus desmit argumentus kāpēc jāsatiek "Garbage", taču mūs paliecināja vēlme pārbaudīt vai Šērlija nav robots un solījums vairs neklausīties Armin van Buuren.

Jeļena Kotoka - jelena.kotoka@…...lv Viņai piešķirt balvu mazliet baidījāmies, jo viņa raksta, ka to varētu arī neizturēt. Tomēr pielūgsmes pilnais foto ar "Garbage" albumiem un viņas rudie mati mūs pārliecināja - viss būs labi!

Šie trīs uzvarētāji saņems ielūgumu divām personām uz koncertu 14. novembrī ar iespēju pirms tam satikt "Garbage" dalībniekus, pārmīt pāris vārdus, saņemt autogrāfus un kopīgi nofotografēties.

Jau ziņots, ka "Garbage" Rīgā koncertēs 14. novembrī. Kā iesildītāji uzstāsies igauņu grupa "Sibyl Vane"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!