Foto: DELFI
Portāls "Delfi" turpina Laimes akas ekspreskonkursu sēriju, kurā sagaidāmi vairāk nekā 10 posmi un katrā no tiem – iespēja laimēt vērtīgas balvas.

Galvenais ekspreskonkursu objekts ir notikumu Afiša, kurā meklējamas pareizās atbildes.

Afišas ekspreskonkurss Nr. 7 notika no 7. līdz 11.janvārim (12:00), kad izlozē noskaidrojām četrus uzvarētājus, kuriem balvā tiks pa dāvanu kartei "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam.

Madara (madaraleit…@inbox.lv) un Jānis V. (valge…@inbox.lv) saņems pa dāvanu karti vienai personai, vienas dienas apmeklējumam, bet Edgars S. (esdgar…sno…@inbox.lv) un Jeļena D. (jelenadud…@inbox.lv) - pa dāvanu kartei divām personām, vienai dienai.

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanu. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Konkursa atbildes:

1. "Šoreiz stāsts ir gluži par ko citu…" Šis kultūras notikums "piedāvā iepazīties ar vēl nezināmu autora radošās darbības šķautni". "Delfi afišā" teikts, ka šos darbus varētu dēvēt drīzāk par:
dabas sejām.

2. "Vai var pārvērst laulības gultu par visas tautas bagātību, par kultūras templi, kas pieejams plašām tautas masām…," - šī darba sakarā prāto:
Dario Fo.

3. Šis kultūras notikums ļauj ieskatīties vīzijā par to, kā ritējusi mūsu senču ikdiena pirms vairākiem gadsimtiem, kad būtisks izdzīvošanas nosacījums bija:
kara mākslas apguve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!