Foto: DELFI
Portāls "Delfi" turpina Laimes akas ekspreskonkursu sēriju, kurā sagaidāmi vairāk nekā 10 posmi un katrā no tiem – iespēja laimēt vērtīgas balvas.

Galvenais ekspreskonkursu objekts ir notikumu Afiša, kurā meklējamas pareizās atbildes.

Afišas ekspreskonkurss Nr. 2 notika no 7. līdz 9.decembrim (12:00), kad izlozē noskaidrojām divus uzvarētājus, kuriem balvā tiks dāvanu karte "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam vienai personai, vienai dienai. Šīs dāvanu kartes laimēja:

Andris (govor...@inbox.lv),
Valdis (aho...@apollo.lv).

Tāpat izlozē noskaidrojām divus uzvarētājus, kuri tiks pie dāvanu kartes "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam divām personām, vienai dienai. Balvas laimējuši:

Sandra S. (sandrastre...@inbox.lv),
Vadims P. (vadi...07@delfi.lv).

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanu. Paldies visiem, kas piedalījās! Tuvākajā laikā gaidāms Ekspreskonkurss Nr.3.

Ekspreskonkursa atbildes:

1. "Psiholoģisks pētījums par faktoriem, kas lika cilvēkam piecelties stāvus un sākt staigāt uz divām kājām. Par faktoriem, kuri tagad, kad vertikālā stāja ir labi uztrenēta, var sākt arī atrofēties - būt iejūtīgam, mīlēt cilvēkus, izvilkt nazi, kas kādam iedurts mugurā, vai pasniegt glāzi ūdens." – Tas teikts par:
izrādi "Homo erectus" nacionālajā teātrī

2. "… ar Jāņa Petera dzeju un Ivara Vīgnera mūziku. Pie klavierēm – Valdis Zilveris…". 30.decembrī viņi uzstāsies:
Liepājas teātrī

3. Koncerta solists būs ukraiņu izcelsmes altists Maksims Risanovs un
koncertā tiks atskaņota Ludviga van Bēthovena 5. simfonija…

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!