Foto: DELFI
Portāls "Delfi" turpina Laimes akas ekspreskonkursu sēriju, kurā sagaidāmi vairāk nekā 10 posmi un katrā no tiem – iespēja laimēt vērtīgas balvas.

Galvenais ekspreskonkursu objekts ir notikumu Afiša, kurā meklējamas pareizās atbildes. Afišas ekspreskonkurss Nr. 3 notika no 9. līdz 14.decembrim (11:00), kad izlozē noskaidrojām divus uzvarētājus, kuriem balvā tiks dāvanu karte "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam vienai personai, vienai dienai, kā arī vienu uzvarētāju, kurš tiks pie juvelierveikala "Zelta Vārti" dāvanu kartes 100 Ls vērtībā.

"Hotel Jūrmala Spa" dāvanu karti laimēja:
Eva (soli...@navigator.lv),
Ligita A. (abrams...@inbox.lv).

Juvelierveikala dāvanu karti 100 Ls vērtībā laimēja Marija M. (mar...m@delfi.lv).

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanas kārtību. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā. Tuvākajā laikā gaidāms ceturtais ekspreskonkurss.

Ekspreskonkursa atbildes:

1. Šis nams pastāv kopš 1970. gada. Tas ir:
Krimuldas tautas nams.

2. "Stabilitāte un pabeigtība ir nocietināšanās un apstāšanās pazīme" - uzskata šīs izstādes veidotāji. Tā ir:
Mika Mitrēvica un Kristīnes Kursišas izstāde "waithings*".

3. Šo pasākumu sērijas pēdējā reize saistīta ar režisoru, kurš 1965.gadā tapušajā darbā, kritiķuprāt, "sakausē satīru par patērētāju kultūru, politiku, komiksu estētiku un nebeidzamu romantiku, radot neaizmirstamu kinematogrāfisku piedzīvojumu". Ir runa par:
Žanu Liku Godāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!