Foto: DELFI
Portāls "Delfi" turpina Laimes akas ekspreskonkursu sēriju, kurā sagaidāmi vairāk nekā 10 posmi un katrā no tiem – iespēja laimēt vērtīgas balvas.

Galvenais ekspreskonkursu objekts ir notikumu Afiša, kurā meklējamas pareizās atbildes. Afišas ekspreskonkurss Nr. 5 notika no 17. līdz 21.decembrim (12:00), kad izlozē noskaidrojām divus uzvarētājus, kuriem balvā tiks dāvanu karte "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam vienai personai, vienai dienai. Šīs balvas iegūst:

Ramona
(pon...@inbox.lv),
Kārlis (karlis.dres...@inbox.lv).

Kā arī esam noskaidrojuši divus uzvarētājus, kuri tiks pie dāvanu kartes "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam divām personām, vienai dienai. Šīs balvas iegūst:

Dace
(caci...@one.lv),
Lera B. (ler...ik@delfi.lv).

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai nodotu balvas. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Priecīgus svētkus! Nākamo ekspreskonkursu gaidiet jau jaunajā, 2010.gadā!

Ekspreskonkursa Nr.5 atbildes:

1. "Asu biezzupu ar šeriju, zivi ar balto vīnu, cāli ar šampanieti, bet augļus ar portvīnu katru gadu savai kundzei Sofijai dzimšanas dienā piedāvā mājkalpotājs Džeimss." Šis citāts attiecas uz:
"Vakariņām ar tīģeri"

2. "Ar šo programmu, turpinot tradīciju, komponists popularizē latviešu orģināldaiļradi, par pamatu saviem darbiem izvēloties latviešu dzejnieku dzeju." "Delfi" Afišā tas teikts par programmu, kurā izmantotās dzejas autors (-e) ir:
Kārlis Skalbe

3. Notikuma aprakstā lasāms: "Skolas gados viņi šajā vakarā pulcējās …" Daudzpunktes vietā ir:
pie savas skolotājas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!