Foto: Kadrs no video
Noslēdzies portāla "Delfi" kinokonkurss, kura uzvarētāji varēs doties uz kinofilmu "Siržu lauzējs", ko no 7. decembra sāks rādīt Latvijas kinoteātros.


Konkurss norisinājās no 4. līdz 7. decembrim, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz šo filmu. Turklāt viens no laimīgajiem saņems arī sieviešu apakšveļas veikala "Burlesque" dāvanu karti 15 latu vērtībā. Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji.

Konkursa uzvarētāji:

Kinobiļetes +dāvanu karte

Evija evija.simanovska@.......com

Kinobiļetes

Paulis paulis.motmillers@......com

Jānis Dancis jdancis@........lv

Romantiskās filmas galvenais varonis Džordžs pārliecinās, ka flirts ar visseksīgākajām skaistulēm nav tas pats, kas flirts ar bijušo sievu. Īpaši tad, ja netiec skaidrībā, ko vairāk vēlies - turpināt nebeidzamos mīlas romānus vai atgūt zaudēto ģimeni. Džerarda Batlera varonis Džordžs pats par to pārliecinās. Skaistais un pievilcīgais vīrietis dāvā uzmanību visām pēc kārtas, līdz viņa sievas pacietības mērs ir pilns. Lai aizmirstos, Džordžs pievēršas karjerai un seksīgām meitenēm. Taču ne jau viss izdodas tā, kā gribētos - karjera piepeši apraujas, un vējgrābslis ir spiests jaunā skatījumā pārvērtēt izpostīto ģimeni.

Džordžs mēģina apvaldīt sevī mačo, lavierē starp seksīgajām biroja daiļavām un iekrīt valdzinājuma un kārdinājuma atvarā. Vai harismātiskajam smukulītim izdosies pielikt punktu un sākt jaunu dzīvi?

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pareizās atbildes:

1. Nosauc filmas "Siržu lauzējs" režisoru?
Gabriele Mučīno

2. Kurā filma vēl spēlējis aktieris Džerards Batlers?
"P.S. Es mīlu Tevi"

3. Cik meitenes flirtē ar Džerardu Batleru filmā "Siržu lauzējs"?
4

4. Nosauc aktrisi, kura spēlē Džerarda Batlera sievu filmā "Siržu lauzējs"?
Džesika Bīla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!