Portāls "Delfi" sadarbībā ar Liepājā gaidāmās Jaungada ballītes "New Year's Eve @ Fontaine" organizatoriem aicināja piedalīties konkursā un apmeklēt Jzaungada pasākumu Liepājā.

Laimes Akas konkurss portālā "Delfi" norisinājās no 2. līdz 16. decembrim (12:00). Konkursa noslēgumā izlozē noskaidrojām trīs uzvarētājus, kuriem balvā - pa ielūgumam divām personām uz "New Year's Eve @ Fontaine".

Balvas iegūst:

Elīna N. (elina.nova...@gmail.com),
Laura (laura.bruzg...@tvnet.lv),
Raivo (rai...@stud...e).

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanas kārtību. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Biļetes uz 2010.gada sagaidīšanas svinībām Liepājas "Fontaine" viesnīcās, klubā un bāros iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un "bezrindas.lv".

$bslink=" http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/jaunais_gads/?concert=58376"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Iepriekšpārdošanā biļešu cena līdz 9.decembrim ir 8 Ls, no 10.decembra biļetes maksās 9 Ls, bet pasākuma dienā - jau 10 Ls.

Biļete derīga ieejai visās "Fontaine" pasākumu norises vietās. Ieeja no 21:00, koncerti un pārējie pasākumi sāksies pulkstens 23:00. Sīkāku informāciju meklējiet "fontaine.lv", "wfontainepalace.lv" un "fontaineroyal.lv".

Konkursa atbildes:

1. Kurā no projektiem grupas "The Hobos" dalībnieki Vilnis Krieviņš un Martiņš Burkevics ir muzicējuši kopā ar kluba "Fontaine Palace" saimnieku Louie Fontaine?
Louie Fontaine&The Living Dead

2. Kuras dziesmas kaverversiju šā gada martā grupa "The Briefing" sadarbībā ar dziedātaju Detlef prezentēja klubā "Fontaine Palace".
Nirvana 'Come As You Are'

3. Dīdžejs, kurš Jaungada ballītē rūpēsies par mūziku "SalsaParty", darbojas:
visās citos atbilžu variantos minētajās grupās ("The Briefing", "Retro Electro", "Nasty Smile")

4. Kas atskaņo mūziku Prison bārā ?
Juke Box

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!