Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies portāla "Delfi" kinokonkurss par jauno asa sižeta filmu "Profesionālis", kura uzvarētāji varēs doties uz kinoteātri un noskatīties šo filmu.

Konkurss norisinājās no 15. līdz 18. jūnijam (ieskaitot), bet 19. jūnijā no rīta tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti divi uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz filmu "Profesionālis". Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību pa konkursā norādīto epastu sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Edgars Dzenis EZIS23@........lv
Valdis Skulte valdis.skulte@...........lv

Filma stāsta par bijušo nāvējošo cīņu dalībnieku Lūku Raitu, kurš nejauši sastopas ar 11 gadus vecu ķīniešu meitenīti Meju, kuru vajā tie paši gangsteri, kas savulaik nogalināja viņa sievu, viņš nolemj iesaistīties un pēkšņi nonāk pašā vidū Ņujorkas ietekmīgāko bandu karā ar augstām likmēm.

Saprotot, ka viņš ir vienīgais, kam Meja var uzticēties, Lūks viens stājas pretī Ņujorkas brutālajai kriminālajai pasaulei, cenšoties glābt nevainīgas meitenes dzīvību.

Šī ir režisora Boaza Jakina sestā pilnmetrāžas filma (līdz šim populārākā bijusi "Remember the Titans" 2000. gadā), bet filmas īstā un vienīgā zvaigzne neapšaubāmi ir 44 gadus vecais britu aktieris Džeisons Stethems.

Pareizās atbildes:

1. Kāda bija Džeisona Stethema profesija, pirms viņš kļuva par aktieri?
Ielu tirgotājs

2. Kurā ASV lielpilsētā notiek filmas "Profesionālis" darbība?
Ņujorkā

3. Kādā valodā Džeisons Stethems pasaka dažas frāzes filmā?
Krievu

4. Ar kuru režisoru regulāru sadarbojies filmas producents Lorenss Benders?
Kventinu Tarantino.

5. Kā sauc Džeisona Stethema atveidoto varoni filmā "Profesionālis"?
Lūks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!