Foto: Publicitātes foto

Portāls "Delfi" sadarbībā ar VSIA "Latvijas Koncerti" piedāvāja piedalīties konkursā un laimēt trīs ielūgumus divām personām uz festivāla "Eiropas Ziemassvētki" ietvaros 6. decembrī plānoto "New York Voices" un Latvijas Radio bigbenda koncertu.

3. decembrī tiks apkopoti pareizo atbilžu iesūtītāji un tiks izlozēti trīs, kuri saņems katrs divus ielūgumus uz koncertu.

Uzvarētāji - Jekaterina (e-pasts: jek....@delfi.lv) un Ilga (e-pasts: ilgaval....e@gmail.com). Ar uzvarētājiem sazināsies "Latvijas Koncerti" pārstāvji.

Pareizās atbildes

1. Šūberta, Bēthovena un Lista mūziku festivālā "Eiropas Ziemassvētki" atskaņos:

Aurēlija Šimkus

2. Par grupu, kas uzstāsies festivālā "Eiropas Ziemassvētki", "Manchester Craftsmen's Guild" raksta : "Ar perfekti nostrādātu un nopietnu attieksmi savā priekšnesumā un skatuviskajā stājā viņi klausītājiem liek noticēt, ka tas viss tapis rotaļīgā vieglumā – tik nepiespiesti viegli tas šķiet." Šo grupu sauc:

"New York Voices"

3. Kura sava skaņdarba atskaņošanā Georgs Frīdrihs Hendelis pats piedalījās īsu brīdi pirms savas nāves?

Oratorija "Mesija"

4. 17. decembra koncertā Sv. Jāņa baznīcā dzirdēsim mecosoprānu Ievu Paršu, saksofonistu Arti Sīmani un ērģelnieci Kristīni Adamaiti. Tieši šim sastāvam (soprānam, saksofonam un ērģelēm) jaundarbu komponējis:

Raimonds Pauls

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!