Foto: Publicitātes foto
Portāls "Delfi" sadarbībā ar filmu izplatītāju "Garsu pasaulio irasai" no 5. līdz 9. aprīlim aicināja piedalīties konkursā un laimēt ielūgumus uz filmu "Klejotāja".

Balvās trīs uzvarētāji katrs saņems ielūgumu divām personām uz filmu "Klejotāja" kinoteātrī "Cinamon", bet viens no trim uzvarētājiem saņems arī Stefanijas Meieres grāmatu "Klejotāja".

Konkursa uzvarētāji: Ilze Rešetņikova (e-pasts: ilze.res...@gmail.com), kura saņems arī Stefanijas Meieres grāmatu "Klejotāja", kā arī Linda Maceikeviča (e-pasts: linda.ma...@gmail.com) un Gita Prikule (e-pasts: angel...@inbox.lv).

Pareizās atbildes:

1. Kas ir filmas Klejotāja režisors un scenārija autors?

Endrū Nikols;

2. Kāda ir grāmatas "Klejotāja" tirāža 2008. gadā?

750 000;

3. Kura Stefanijas Meieres romāna ekranizācija mūs sagaida?

6.

No piektdienas, 5. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt amerikāņu romantisko piedzīvojumu filmu "Klejotāja" (The Host), kas uzņemta pēc vampīru sāgas "Krēsla"  autores Stefānijas Meijeres romāna motīviem.

Šī grāmata 26 nedēļas noturējās avīzes "New York Times" bestselleru reitinga virsotnē un tiek vērtēta kā viena no 2013. gada visvairāk gaidītajām pirmizrādēm. "Cilvēcei uzbrūk neredzams ienaidnieks bez miesas un bez vārda. Klejotāju dvēseles iemiesojas cilvēkos, pārņem viņu prātu, iznīcina viņu personību un izdzēš atmiņu.

"Cīņa par jūsu pasauli jau beigusies, cīņa par jūsu nākotni tikai sākas," teic dvēseļu iekarotājs. Cilvēki kļūst par marionetēm - dvēseļu nēsātājiem. Uz Zemes paliek tikai daži cilvēki, kuri cenšas cīnīties pret dvēselēm iekarotājām.

Melānija ir viena no šiem cilvēkiem. Viņā iemājo dvēsele vārdā Klejotāja. Melānija pretojas un ir gatava riskēt, lai glābtu tos, kuri viņai dārgi. Kaislības sit augstu vilni, tāpēc uz ekrāna vērojams satriecošs mīlas trīsstūris ar tikai diviem ķermeņiem," vēsta filmas sižets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!