Foto: Publicitātes foto

Portāls "Delfi" sadarbībā ar filmu izplatītāju "Garsu pasaulio irasai" (GPI) piedāvāja piedalīties konkursā un doties uz filmu "Neiznīcināmie 2", kā arī savā īpašumā iegūt filmas "Neiznīcināmie 2" T-kreklu.

Ir izlozēti divi pareizo atbilžu iesūtītāji, kuri iegūs katrs vienu filmas "Neiznīcināmie 2" T-kreklu un divus ielūgumus uz filmu - Aleksandra (e-pasts: ma..75@delfi.lv) un Kārlis (e-pasts: karlis.ci...@gmail.com). Ar uzvarētājiem sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji.

Filma "Neiznīcināmie 2" vēsta par to, kā Bārnijs Ross un viņa bijušo algotņu banda sanāk kopā, kad Čērča kungs (Brūss Viliss) neiznīcināmajiem uzdod šķietami vieglu darbu. Bārnijam liekas, ka gaidāma viegla peļņa. Kad viss saiet grīstē un kāds no neiznīcināmajiem tiek nežēlīgi nogalināts, viņiem jāatriebjas ienaidnieka teritorijā, un tur izredžu ir ļoti maz.

Apņēmušies iedzīvoties, vīri cenšas iznīcināt pretiniekus, sējot postu un īstajā brīdī tiekot vaļā no negaidītiem draudiem – piecām tonnām kodolieroču plutonija, kas mainītu spēku līdzsvaru pasaulē.

Pareizās atbildes:

1. Kas ir filmas 'Neiznīcināmie 2' režisors?

Saimons Vests.

2. Kurš no spriedzes filmu leģendārajiem aktieriem ir arī filmas 'Neiznīcināmie 2' scenārija līdzautors?

Silvestrs Stallone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!