Noslēdzies portāla "Delfi" un "Nabaklab" rīkotais konkurss par krievu pankroka grupu "Tarakany", kas Rīgā koncertēs 22. maijā.

Konkurss norisinājās no 12. līdz 20. maija plkst.12:00. Izlozes kārtībā noskaidroti, trīs konkursa pareizo atbilžu autori saņems pa vienam ielūgumam uz "Tarakany" koncertu. Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanu sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Sandra – k-sandra@..........lv

Ingrīda - ingrida.izika@.......lv

Juris Krasts - arashnlo47@........lv

Koncerts notiks Vecrīgas klubā "Nabaklab", Z. A. Meierovica bulvārī 12. Biļetes uz "Tarakany" koncertu pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs, kā arī klubā "Nabaklab".

Grupa dibināta 1991. gada maijā Maskavā. Šobrīd no "Tarakany" sākumsastāva grupā muzicē vien vokālists Dmitrijs Spirins, kurš 1991. gadā spēlēja grupā basģitāru. Vēl šobrīd grupā ir ģitāristi Aleksandrs Golants un Deniss Hromins, basģitārists Andrejs Šmorguns un bundzinieks Sergejs Prokofjevs.

1992. gadā iznāca grupas "Tarakany" debijas ieraksts "Duty Free Songs". Līdz šim grupa laidusi klajā 11 studijas albumus, neskaitot koncertierakstus, izlases un citus izdevumus.

"Tarakany" uzsāks tūri 20.martā Krievijas pilsētās, tad dosies uz Franciju, Beļģiju, Čehiju un citām Eiropas valstīm, ieskaitot Latviju un Igauniju.

Pareizās atbildes:

1. Cik reizes grupa "Tarakany" līdz šim viesojušies Latvijā?
grupa Latvijā līdz šim nav uzstājusies.

2. Cik gadu jubileju šogad svin grupa "Tarakany"?
20

3. Ar kuru pankroka leģendu "Tarakany" sadarbojušies, izveidojot īpašu projektu viņu kopīgās Krievijas tūres ietvaros?

Markiju Ramone no "Ramones"

4. Grupas "Tarakany" līderis bieži uzstājas kā dīdžejs dažādos Krievijas klubos. Kāds ir viņa DJ pseidonīms?
DJ Spirin.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!