Foto: F64
Noslēdzies portāla ”Delfi” rīkotais konkurss par grupu ”Very Cool People” un noskaidroti laimīgie uzvarētāji, kas saņems grupas jaunāko albumu ”Cruising in the Trolley”.

Konkurss norisinājās no 15. līdz 22. oktobrim, plkst.15:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems balvā albuma ”Cruising in the Trolley” CD. Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies portāla ”Delfi” redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Vita vitami@........lv

Uģis Krišjānis ugisk@......lv

inga inga_da@.......lv

Jaunajā albumā ”Cruising in the Trolley” iekļauti astoņi skaņdarbi, un tā kopējais garums pārsniedz 45 minūtes. ”Cruising in the Trolley” tika ierakstīts vienā ierakstu sesijā.

Vairākās kompozīcijās ”Very Cool People” pieaicinājuši arī pūšamo sekciju, kuras sastāvā ir Oskars Ozoliņš (”Labvēlīgais tips”) – trompete, Nauris Strežs – trombons (”Latvian Blues Band”) un Māris Jēkabsons (”City Jazz Big Band”) – tenora saksofons. Pūšamās sekcijas aranžijas tika uzticētas grupas draugam un lieliskam pianistam Ritvaram Garozam (”City Jazz Big Band”, ”El Trio”).

Albumā iekļauts arī viens akustisko skaņdarbs – ”5th Floor”, kas grupas vēsturē ir līdz šim nebijis gadījums. Albuma skaņu operators ir Gatis Zaķis, bet to miksējis un māsterējis Jānis Kalve.

Pareizās atbildes:

1. Kādā sabiedriskajā transporta līdzeklī notika ”Very Cool People” jaunā albuma prezentācija?

Trolejbusā

2. Cik skaņdarbi ir iekļauti jaunajā VCP albumā?

8

3. Kurš no šiem mūzikas instrumentiem nav dzirdams VCP jaunajā albumā?

kontrabass

4. Pirms cik gadiem tika izdots iepriekšējais VCP albums?

3

5. Cik cilvēku ir ”Very Cool People” sastāvā?
5

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!