Noslēdzies konkurss par Kuklačova kaķu cirka izrādēm, kas 25. un 26. septembrī notiks Rīgas kongresu namā.

Portāla "Delfi" lasītājiem bija uzmanīgi jānoskatās video (skatīt zemāk) un jāsaskaita cik dzīvnieki ir iesaistīti video redzamajā priekšnesumā. Konkurss norisinājās no 6. septembra līdz 17. septembra 12:00. Portāls "Delfi" apkopoja pareizās atbildes un izlozēja konkursa uzvarētājus. Balvā trīs acīgākie konkursa dalībnieki saņems katrs divus ielūgumus uz kaķu cirka izrādi Kongresu namā 25. septembrī.

Kā ziņo organizatori, video redzamajā priekšnesumā bija iesaistīti 29 kaķi un viens suns, tātad kopā 30 dzīvnieki. Apsveicam pareizo atbilžu autorus un paldies visiem par piedalīšanos.

Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību pa konkursā norādīto epastu sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Uzvarētāji:

Lera lerabik@........lv

Natalija cvetkova10@..........lv

Vladimirs vladgov@.................lv

Izrādes tematika ir kaķa Borisa piedzīvojumu stāsts, kas veltīts Soču Olimpiskajām spēlēm. Kuklačovu teātris liepājniekus iepazīstinās ar savu olimpisko komandu, kuras kapteinis ir kaķis Boriss. Domāts, ka izrādes laikā dzīvnieki uzstādīs rekordus dažādās sporta sacensībās, Proti, Kuklačovu kaķi lēks no sešus metrus augstas kārts, lidos ar balonu, braukās ar skrituļdēli, velosipēdu un jās ar zirdziņu.

Kuklačova teātris ir dibināts 1990. gadā. Tajā ir divas neatkarīgas mākslinieciskās grupas, kuras vada Jurijs Kuklačovs un viņa dēls Dmitrijs Kuklačovs.

Izrādes Kongresu namā notiks 25. septembrī 15:00 un 18:00, 26. septembrī 12:00 un 15:00, kaķu cirka priekšnesumus varēs baudīt arī Liepājas Olimpiskajā centrā 18:00 un Ventspils teātra namā "Jūras vārti" 23. septembrī 18:00. Biļetes uz izrādēm nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!